Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grande Blue Apartmanház Apt.

Faliraki, , Görögország
Gyermekekkel, a családdal utazna, és kényelmes szállást keres? A Grande Blue Apartmanház nagy apartmanja Önre vár!
Faliraki azon részén található, ahol a Grecian Fantasia Resort***, tulajdonképpen a 2 ház egy utcában helyezkedik el. A Grande Blue 3 épületből áll, s mindegyik részben más-más jellegűek az apartmanok. A standard stúdiók emeleten helyezkednek el és részben pótágyazhatóak. Kényelmes, tágas egységek várják itt a vendégeket. Az apartman, mely akár 5 fős család részére is kényelmes elhelyezést biztosít olyan, mint egy szép, nagy lakás. Az 1. emeleten helyezkedik el, 2 külön hálószobája és óriási, jól felszerelt konyhája (szagelszívó, tűzhely, sütő, nagy hűtő, mélyhűtő) minden igényt kielégít. A nagy apartmant 2-3 gyermekes családoknak ajánljuk!


Szobák
2 fős (pótágyazható - kinyitható kanapé), 1. emeleti stúdiókban, ill. 4 fős apartmanban (2 hálószoba, tágas külön konyha, gyermek részére 5. ágy is foglalható). A lakóegységek mindegyike saját zuhanyzóval, wc-vel, felszerelt konyhasarokkal (vízforraló), tévével, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Légkondicionálás felár ellenében kérhető. Ingyenes WiFi.

Szolgáltatások a közös terekben
medence, napágyak, napernyők a medencénél, gondozott kert, snack bár, parkolási lehetőség az utcán, széf felár ellenében, biliárd, játék automaták.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS