Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grecian Fantasia Resort 3***

Faliraki, , Görögország
Faliraki Rodosz városhoz közelebb eső részén, a sétáló utcától csak pár méterre, csendes, kiépített részen található ez a jó színvonalú 3*-os hotel. Családi vezetésű, ez a garancia arra, hogy barátságos, kedves személyzet várja és lesi utazóink minden kívánságát. Reggelivel és vacsorával kínáljuk, melyek önkiszolgálással büfé rendszerben történnek. A szállodában minden egyes szezonban felújítanak egy-egy részt. 2019-ben új lobby és más közös terek várják vendégeinket. Különlegessége, hogy többnyire családi szobát is tudunk biztosítani 4, akár 5 fő részére. Az általunk egész szezonra lefoglalt superior szobák nem pótágyazhatóak, viszont 3-4-5 fő esetén, igény szerint külön lekérünk nagyobb szobákat. A superior szobák ízlésesen bútorozottak, nemrégiben lettek felújítva, ingyenes széf és a fürdőszobában fürdőkád áll a vendégek rendelkezésére. A medencéken kívül napágyak, napernyők, biliárd és különféle játékok várják a gyermekeket és az idősebbeket is.


Szobák
2 ágyas, superior szobákban (nagyobb méretű fürdőszoba fürdőkáddal, ingyenes széf). 3-4 fő részére kis, és 4-5 fő esetén 2 légterű nagy családi szoba is kérhető. A szálloda szobáit 2019/2020-ban felújították, melyekben fürdőszoba, hajszárító, erkély vagy terasz, ingyenes WiFi, felár ellenében klíma található.

Szolgáltatások a közös terekben
Úszómedence, gyermekmedence, napágyak, napernyők, medence bár, étterem, lift, recepció, csomagszoba, térítés ellenében: biliárd, videojátékok, internet sarok.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS