Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Cretan Dream Royal 5*****

Kréta, , Görögország
Az újonnan épült 5 csillagos hotel, csendes környezetben, a heraklioni repülőtértől 21 km-re, a kikötőtől 12 km-re található. A homokos tengerpartja 50 méterre helyezkedik el, melyet egy út választ el a szállodától.

Szobák
Két épületben 81 szobával rendelkezik, melyek standard szobák, családi lakosztályok és saját medencével rendelkező superior szobák. Ezek mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, hűtővel, szatellit Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágy ingyenes kérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció, orvosi ügyelet, mosoda, fodrászat, ingyenes WIFI elérhetőség a közösségi helyiségekben. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenes állnak a vendégek rendelkezésére, míg a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső felnőtt medence, gyermek medence, játszótér, játékszoba, masszázs (térítés ellenében, előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe). A közelben különböző szórakozási lehetőségek adottak.



Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS