Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aska Lara Resort & Spa 5*****

Antalya, , Törökország
A 2014-ben épült szálloda Antalya repülőterétől mindössze 12 km-re, a homokos-aprókavicsos tengerparttól 350 méterre található. A saját strandjára 15 percenként ingajárat közlekedik 08:00-00:00 között. A szálloda kiváló választás kisgyermekes családok részére.





Szobák
A hotel 343 standard szobájának mindegyike központi légkondicionálóval, telefonnal, HD Tv-vel, fürdőszobával (zuhanyzó, WC, hajszárító), fürdőszobai bekészítéssel, ingyenes széffel, wifi elérhetőséggel, ingyenes mini bárral (naponta feltöltve: sör, üdítő, víz), kávé- és tea készítési lehetőséggel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szállodában lekérésre foglalható 2 légterű családi szoba, valamint rendelkezik mozgáskorlátozottak részére kialakított szobával is.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás portaszolgálat, szobaszerviz, fodrászat, mosoda, ingyenes WIFI a lobbiban és a szobákban is, konferenciaterem, ajándéküzletek, a szálloda recepcióján van lehetőség bicikli és autóbérlésre is. Esti animációs programok, mozi. A napernyők, napágyak, a matracok és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe a medencéknél és a tengerparton is.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy felnőtt és egy gyerek belső medence, 5 külső felnőtt medence, 2 gyermek medence, 9 csúszda, fitnesz központ, szauna, török fürdő, jakuzzi, asztalitenisz, kosárlabdapálya, strandröplabda-pálya, kispályás foci, aerobic, 2 teniszpálya. Néhány szolgáltatás csak térítés ellenében vehető igénybe: spa center, szépségszalon, fodrász, mosoda, masszázs, bowling, biliárd. A szállodában angolul, németül, oroszul beszélő animátorok gondoskodnak az aktív programokról. A gyerekeket mini klub és játszótér várja.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS