Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Krimmlerfälle / Sí 4****

Krimml, , Ausztria
A családbarát szálloda a Gerlos-hágó lábánál fekszik, a barátságos hegyi falu, Krimml központjában, ahonnan páratlan kilátás nyílik a hegyekre és a vízesésre.
Legközelebbi sípálya: Ingyenes síbusz (síbuszmegálló közvetlenül a hotelnél) a Zillertal Arenához (5 km) és a Wildkogel Síarenához. A Zillertal Arena síbérlet és a Zillertaler Superschipass a Wildkogel Síaréna pályaira is érvényesek.

Szobák
58 nemdohányzó kényelmes, világos és lakályos szobában fürdő vagy zuhanyzó/WC, hajszárító, telefon, rádió, sat-TV található. 2 ágyas "Bestpreis" szoba, 2 ágyas erkélyes "Almrausch" szoba, 2 ágyas 1 fő részére pótágyazható erkélyes "Almrausch" szoba és 2-4 fős családi szoba részben erkéllyel. Újonnan renovált egészségszobák asztmásoknak és allergiásoknak lekérésre.

Szolgáltatások a közös terekben
kellemes fogadóhelyiség, étkező, kávézó, bár, étterem pinzgaui specialitásokkal, gyerek játszószoba, 2 természe-tes fénnyel rendelkező szemináriumterem, kert, lift, sítároló és ingyenes parkoló rendelkezésre áll. W-LAN térítés ellenében. A kombinált belső élményfürdő és fűtött külső medence, modern wellnesszrészleg gőzfürdővel, kinti és benti szaunával, pihenővel és fitnesszteremmel. Térítés ellenében: szolárium, masszázs és szépészeti kezelések. Háziállat nem vihető. Idegenforgalmi adó az árban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS