Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Landhaus Rosengartl Apt.

Salzburg, , Ausztria
Az apartmanház Krimml településen, a központtól kb. 350 méterre található, csodálatos kilátást biztosítva az 1 km-re elhelyezkedő krimml-i vízesésre.




Helyszínen fizetendő: törölköző és ágynemű: 15 EUR/fő/nap, idegenforgalmi adó: 1,10 EUR/fő/nap, gyerekeknek 13,9 éves korig 0,20 EUR/nap, kaució: 109 EUR/ap., áram: 0,25 EUR/KWh.
Felárak (előre kell rendelni): reggeli: 12 EUR/fő/alk, ágynemű és törölköző 15 EUR/fő, szauna/gőzfürdő: 7,50 EUR/nap.

Szobák
A típusú apartman (2 fő részére): egyszobás apartman, kb. 25 m2, nappali-háló résszel kétsze-mélyes ággyal, konyhasarokkal, fürdőszobával, külön WC-vel és balkonnal.
B típusú apartman (4 fő részére): kétszobás apartman, kb. 50 m2, nappali szoba konyhasarokkal és kétszemélyes ággyal, egy kétágyas szoba, zuhanyzó, külön WC és részben balkon.
C típusú apartman (4-6 fő részére): háromszobás apartman, kb. 60 m2, nappali szoba konyha-sarokkal, két hálószoba franciaággyal és igény szerint egy-egy pótággyal, fürdőszoba, külön WC, balkon vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, a kertben napágyak és napernyők, játszótér és ingyenes parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A részvételi díj tartalmazza: rezsi, végtakarítás, heti egy alkalom-mal a szauna- és gőzfürdő használat, valamint egy kirándulást is a krimmli vízesésekhez.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS