Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Seashelles Resort 3***superior

St. Paul's Bay, , Málta
A Qawra városrészben fekvő, helyi besorolás szerinti négycsillagos szálloda a St Pauls' Bay központjától 150 m-re fekszik, és csak a parti út választja el a sziklás strandtól. A 451 szobás szállodában 2 étterem, 2 bár, kávézó, üzletek, tengervizes úszómedence, 2 gyermekmedence (az egyik csúszdával), napozóterasz és bár áll rendelkezésre. A napágyak, matracok és napernyők ingyenesen, a törölközők térítés ellenében vehetők igénybe a medencénél. A szállodától 150 m-re található szépség- és egészségközpontban fedett úszómedence, edzőterem, jacuzzi, squash pálya ingyenesen vehető igénybe, felár ellenében szauna és masszázs áll rendelkezésre. Naponta animációs programokkal szórakoztatják a vendégeket.

Szobák
A kertre vagy tengerre néző kétágyas, fürdőszobás, légkondicionált, balkonos szobák kábel tv-vel, hajszárítóval, minibárral, térítés ellenében széffel felszereltek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS