Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mimosa Hotel 4****

Rabac, , Horvátország
Rabac, a Kvarner-öböl gyöngyszeme, az Isztria egyik legkedveltebb turistacélpontja, a magyar nyaralók körében is. Az egykor pár tucat házacskával rendelkező halászfaluból mára népszerű üdülőváros lett, ahol számos magánház, és apartman található. Egy festői, fenyőerdőkkel, és olajfákkal borított öbölben található. Rabac a korábbi halászfalu atmoszféráját máig megtartotta, bár nyaranta szinte elözönlik a turisták: a vendégeket mintegy 10 ezer ágy várja. Strandjai főleg kavicsosak, és néhány sziklás is van. Infrastruktúrájuk is remek: napozóágyak, vízimentők, vízisportolási lehetőségek, játszóterek gondoskodnak a fiatalok, és az idősek tartalmas kikapcsolódásáról. A kisvárost, szépségének, tiszta levegőjének, és remek éghajlatának köszönhetően, már a 19. század végén felfedezték. Az író, és szenvedélyes utazó, Richard Francis Burton 1876-ban az első turisták között volt, aki itt járt, és az Isztriai tengerpart című könyvében elragadtatva írt Rabac szépségéről. Ezidőtájt épültek az első villák is, a legelső szálloda pedig 1924-ben. Rabacon nyaralva, a strandoláson kívül, több kirándulási lehetőség is kínálkozik. Csak a közelebb lévőket említve: a közvetlenül Rabac felett lévő középkori Labin, vagy a szintén középkori, Rabactól 18 km-re lévő Krsan, illetve a kb. 25-30 km-re, északkeletre lévő Opatija, vagy a kb. 30-35 km-re, délnyugatra lévő Pula városa. Komppal a Cres sziget is viszonylag könnyen, és gyorsan elérhető innen: a 66-os úton északra indulva, mindössze 10 km-re lévő Brestovából indul komp Cres Porozina városába. Maslinica-öbölben a település központjától 800 m-re, a tengerparton található a 3 hétemeletes  szálloda. A tengerparttól 150 m-re fekszenek.

Szobák
2 ágyas (pótágyazható) fürdőszobás, légkondiciionált,TV-vel, telefonnal,  hűtővel, hajszárítóval felszerelt szobákban, és tengerre néző erkélyes szobákban.

Szolgáltatások a közös terekben
2 fedett  medence-melyek július, és augusztus hónapban zárva tartanak-,és  3 nyitott medence, ez egyik hidrómasszáős funkcióval, animáció 05.28-09.19 közötti időszakba, Mini club és mini disco 05.15-09.15 közötti időszkban, gyerekmedence, játszótér, nyitott parkoló. Térítés ellenében: minigolf, tenisz, tekepálya, asztaltenisz, kosárlabda, röplabda, kerékpárbérlés, kaszinó és szauna.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS