Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Rovinj Magánapartmanok Apt.

Rovinj, , Horvátország
Rovinj: A horvát tengerpart egyik legromantikusabb, leggyönyörűbb városában, az Adriai-tenger északi részén, Magyarországhoz igen közel található Rovinjban 13562-en laknak. Igen népszerű, és egyre népszerűbb turistacélpont, amit szépségén, és romantikus hangulatán kívül a fapados légitársaságok térhódításának is köszönhet. A magyar turistákon kívül számos német, olasz, osztrák, holland, és angol utazó kedvenc üdülőhelyévé vált így. Rovinjt szépsége miatt az Adria ékszerének is nevezik. A turizmus térhódítása ellenére a város ma is aktív halászfalu, így minden nap friss halat vehetünk a halpiacon. Kacskaringós, macskaköves utcái, hangulatos házai, pálmafás kikötője, és dombja, melyről beláthatjuk a gyönyörű várost, valamint volt olasz kikötővárosként nem meglepő módon még ma is olasz, velencei hangulata remek atmoszférát kölcsönöznek Rovinjnak. A véletlenül odavetődött utazó szinte azt hiheti, hogy Olaszországban van, melyet tovább erősít az olasz utcanevek használata, és a horvát mellett az olasz nyelv hivatalos használata. Rovinj óvárosa kevés más várossal összehasonlítható élményt ad: a macskaköves, kanyargós, szűk és sikátoros utcákon, a régi házak mellett elhaladva igazán egyedi, és romantikus élményben lehet részünk. A magas, és keskeny, igazi mediterrán lakóházak szorosan egymás mellett, és rendkívül közel egymással szemben állnak. A reneszánsz, a barokk, és a neoklasszicizmus nyomai is felfedezhetők a a házak homlokzatain, és erkélyein. A pasztelszinű lakóházak mellett haladva a turistáknak szinte időutazásban lehet része. A homokos tengerpartok kedvelőinek lehet, hogy csalódást okoz Rovinj, de a tény, hogy Horvátország talán leggyönyörűbb városában vannak, és a szép fehérkavicsos part bizonyára kárpótolja őket. Rovinj, és környékének sziklás, és kavicsos strandjai változatosságukról ismertek: minden partszakasznak egyedi atmoszférája, és más-más különlegessége van. A tengerparttól 200-2.000 m-re, az üdülőhely központjától 200-2.000 m-re találhatók.

Szobák
Magánapartmanokban, melyek 1-3 hálószobából, korszerűen felszerelt konyhából és étkezőből, valamint fürdőszobából állnak. Az apartmanok többségéhez tartozik balkon vagy terasz és parkolóhely is.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS