Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Laguna Resort & Spa 5*****

Anissaras, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda Anissaras üdülőhelyen található, 22 km-re a repülőtértől, közvetlenül a homokos tengerparton, 2 km hosszan kialakított "Laguna tó" veszi körbe. Tömegközlekedéssel könnyen elérhető Hersonissos és Heraklion városa.

Szobák
A szálloda 178 bungalóval, amelyből 34 a tó körül helyezkedik el, 56 standard és 25 családi szobával, 90 családi bungalóval és 2 elnöki lakosztállyal rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionálóval (térítés nélkül), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, széffel (térítés nélkül), mini hűtővel (térítés nélkül; feltöltése lekérésre térítés ellenében), kőpadlóval vagy parkettával, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, lobbi, WIFI térítés nélkül elérhető a közös helységekben, szobaszerviz, pénzváltás, Tv sarok, autókölcsönzés, üzletek, konferencia terem, orvosi ügyelet. A napágyak és a napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére a szálloda medencéjénél és a tengerparton. A strandtörülközőért letétet kell fizetni.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két külső édesvizű medence, egy külső medence csúszdával, egy gyerek medence édesvízzel és két csúszdával, mini foci, teniszpálya, asztalitenisz, strandröplabda, darts, aerobik, fitnesz terem, mini klub (4-12 éves korig), játszótér, nappali és esti animációs programok, néhány szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe. Tengerparton térítés ellenében vízi sportolási lehetőségek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS