Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Stella Makadi Garden Hotel 5*****

Makadi , , Egyiptom
A hotel 39, háromszintes épületből áll, mely kb. 10 perces sétára található a Stella Makadi Resort Hoteltől és 15 perces sétára a tengerparttól. A 2 szálloda között non-stop buszjárat is üzemel. A hotel 2011.11.01-én nyitja meg kapuit a vendégek előtt. Mivel a szálloda novemberben nyílik, foglaláskor számítani kell a nyitás csúszására, valamint egész szezon alatt előfordulhat, hogy nem, vagy csak részlegesen indulnak el, illetve fennakadásokkal működnek bizonyos szolgáltatások. Kérjük, ezt vegyék figyelembe foglaláskor.

Strand: a szálloda vendégei a kb. 15 perc sétára található Stella Makadi Resort hotel homokos strandját vehetik igénybe, ahova ingyenes buszjárattal is eljuthatunk. A parton a napernyők és napozóágyak térítés nélkül vehetők igénybe. A parton található egy 380 m hosszú móló, melyről egyenesen a korallzátonyok közepébe érkezhetnek a búvárkodás szerelmesei. A parton a fürdőcipő használata javasolt. A part itt nagyon sekély, amikor a víz visszahúzódik, hosszan be kell gyalogolni ahhoz, hogy el tudjunk merülni a habokban. Ilyenkor leginkább a stégekről lehet megközelíteni a vizet.

Szobák
a 744 tágas szoba mindegyike rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálással, mini hűtőszekrénnyel, telefonnal és erkéllyel.

Szolgáltatások a közös terekben
5 medence (ezekből 1 télen fűtött) napernyőkkel és napozóágyakkal, csúszda, főétterem, 2 a´la carte étterem, fitneszterem. Térítés ellenében: szauna, gőzfürdő, törökfürdő, masszázs, üzletek, a Stella Makadi Resort egyéb szolgáltatásai.
Gyermekeknek: gyermekmedence

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS