Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Creta Maris Beach Resort 5*****

Hersonissos, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda Hersonissos üdülőhely közelében található, 24 km-re a repülőtértől, közvetlenül a homokos tengerparton.



Szobák
A szálloda 675 szobája légkondicionálóval (térítés nélkül), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, széffel (térítés nélkül), mini hűtővel (térítés nélkül, egy üveg víz érkezéskor; feltöltése lekérésre térítés ellenében), tea- és kávékészítési lehetőséggel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.
Standard szoba főépületben:27m2 alapterületű, egy hálószobával, fürdőszobával, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek. Parkra néző és tengerre néző szoba is foglalható.
Bungaló: 30 m2 alapterületű, egy hálószobával, fürdőszobával, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek. Parkra, medencére és tengerre néző szoba is foglalható.
Családi szoba: 37 m2 - 60 m2 alapterületű, egy hálószobával, egy nappalival és fürdőszobával, valamint balkonnal rendelkezik kilátással a kertre.

Szolgáltatások a közös terekben
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Recepció, lobbi, WIFI térítés nélkül elérhető a közös helységekben, szobaszerviz, autókölcsönzés, üzletek, kettő konferenciaterem. A napágyak, napernyők és a strandtörülközők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére a szálloda medencéjénél és a tengerparton.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Hat édesvizű külső medence, két fűtött belső medence, hét édesvizű gyerek medence csúszdával, teniszpálya, asztalitenisz, darts, mini golf, fitneszterem, mini klub (4-12 éves korig), játszótér, nappali és esti animációs programok. Néhány szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe: wellness központ, spa központ, masszázs, biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS