Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Anna Maria Village 3***

Anissaras, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda Anissaras üdülőhelyen található, a repülőtértől 27 km-re, Hersonissostól 2 km-re, a homokos tengerparttól kb. 300 méterre. Tömegközlekedéssel könnyen elérhető Heraklion központja.



Szobák
Apartmanjai légkondicionálóval (térítés ellenében 7 euro/szoba/nap), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, rádióval, telefonnal, mini hűtővel (térítés nélkül), konyharésszel, erkéllyel vagy terasszal felszereltek. Széf bérelhető (15 euro/szoba/hét).

Szolgáltatások a közös terekben
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Recepció, lobbi, szobaszerviz, internetsarok térítés ellenében, WIFI térítés ellenében elérhető a lobbi környékén, Tv szoba. A napágyak és a napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére a szálloda medencéjénél.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső felnőtt medence és gyerek medence, játszótér. A szálloda környékén elérhető szolgáltatások: üzletek, bárok, éttermek. A szállodától kb. 8 km-re található golf klub és az Aquasplash vízi park.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS