Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Serita Beach 5*****

Anissaras, , Görögország
FEKVÉS
A 2011-ben felújított szálloda Anissaras üdülőhelyen található, 27 km-re a repülőtértől, saját homokos tengerparttal rendelkezik. Tömegközlekedéssel könnyen elérhető Heraklion városa.





Szobák
A szálloda 276 mediterrán berendezésű szobája légkondicionálóval (térítés nélkül), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel (25 euro/7 nap), mini hűtővel (térítés nélkül), erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, lobbi, WIFI ingyen elérhető a lobbi környékén, szobaszerviz, autókölcsönzés, pénzváltás, Tv szoba, üzletek, fodrászat, orvosi ügyelet. A napágyak és a napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére a szálloda medencéjénél és a tengerparton. A strandtörülközőért letétet kell fizetni.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két külső tengervizes medence, egy külső medence csúszdákkal, tengervizes gyerek medence, játszótér, mini klub (4-8 és 8-16 éves korig), játéksarok, két teniszpálya kivilágítással és felszereléssel, fitnesz terem, aerobik, asztalitenisz, asztali foci, nappali és esti animációs programok gyerekeknek és felnőtteknek, néhány szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe. Tengerparton térítés ellenében vízi sportolási lehetőség is adott.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS