Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aydinbey Famous Resort 5*****

Belek, , Törökország
Elhelyezkedés: a repülőtértől 40 km-re, Antalya belvárosától 45 km-re, Belek központjától 7 km-re fekszik a hotel. A közeli városokba taxival vagy helyi járatú busszal (dolmussal) lehet a legkönnyebben bejutni. Belek központjában hangulatos bárokba és üzletekbe látogathatunk, és csakúgy, mint a legtöbb török városban, kis fűszerbazárokat és ajándékboltokat is találhatunk. Széleskörű sportolási lehetőségek állnak rendelkezésünkre, középpontban a golffal: az ország legjobb golfpályái várják az ideutazókat.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda saját, Kék Zászlóval kitüntetett homokos-kavicsos strandján a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők (letét ellenében) ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 3 csúszda, étterem, lobby bár, medence bár, dream bár, snack-beach bár, diszkó, törökfürdő, szauna, jacuzzi, nappali és esti animációs programok, fitneszterem, asztalitenisz, darts, boccia, strandröplabda, mini könyvtár, aerobic, wifi kapcsolat a lobbyban. Térítés ellenében: játékterem, biliárd, internetkávézó, számítógépes játékok, egészség- és szépségközpont szolgáltatásai, törökfürdő és spa kezelései, masszázs, bőrradírozás, üzletek, fodrászat, mosoda, vízi sportok, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, szobaszerviz.
Gyermekeknek: gyermekmedence, csúszda, miniklub (4-14 éves korig), mini diszkó, játszótér, fagylalt a miniklubban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS