Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Golden Odyssey Hotel 4****

Rodosz, , Görögország
Elhelyezkedés: az 1992-ben nyílt, 8 épületből álló, 4 csillagos szálloda Rodosz keleti részén, Faliraki és az Afandou-öböl között, Kolymbiában fekszik. A hotel a repülőtértől és Rodosz város központjától egyaránt 25 kilométerre, Kolymbia üdülőhely központjától pedig kb. 650 méterre található. A kis üdülőfalu a Hét Forrás Völgyétől nem messze fekszik, ami kellemes, hűs klímája miatt az itt nyaralók egyik kedvenc kirándulóhelye.

Strand: a szálloda kb. 850 méterre helyezkedik el a homokos-aprókavicsos strandtól. A partra a szálloda ingyenes buszával lehet lejutni. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a 175 főépületi és bungalószoba mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, központi légkondicionálóval (06.15. és 09.15. között ingyenes), hajszárítóval, hűtőszekrénnyel, telefonnal és műholdas tv-vel.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, snack bár, medence bár, animáció, hetente egyszer görög est, teniszpálya, asztalitenisz, tv-sarok. Térítés ellenében: biliárd, videojátékok, internet sarok, wifi, széf a recepción.Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS