Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Best Western Galaxy 3***superior

Zakynthos, , Görögország
Elhelyezkedés: a háromcsillagos, Best Western szállodalánchoz tartozó hotel Laganas városban fekszik, a repülőtértől 5 km-re, Zakynthostól pedig 8 km-re. A közeli városokba a hoteltől kb. 250 méterre fekvő megállóból helyi busszal, vagy taxival juthatunk be.

Strand: a szálloda kb. 20 m-re fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe. A régió a caretta teknősök lakóhelye, így a tengerparton bevezetett környezetvédelmi óvintézkedések miatt a vízi sportok nem engedélyezettek a területen.<

Szobák
a szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, hajszárítóval, telefonnal, bérelhető széffel, wifi kapcsolattal (térítés ellenében) és hűtővel.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 2 bár, snackbár, alkalmanként esti műsorok, biliárd, asztalitenisz. Térítés ellenében:  internetsarok, wifi, fodrászat (időpont egyeztetéssel), orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, tárgyalóterem.
Gyermekeknek: gyermekmedence minicsúszdával, játszótér, miniklub, fagylalt bizonyos időpontban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS