Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Belair Beach Resort 4****

Rodosz, , Görögország
A 4 csillagos, 164 szobás Belair Beach Hotel a Diagoras repülőtértől 14 km-re, Rodosz városától 4 km-re fekszik, Ixia településen. Ixia már szinte teljesen egybeépült Ialyssos-szal, a két üdülővárosban mindent megtalálunk, melyre egy nyaralás alatt szükségünk lehet, akár vásárolgatni szeretnénk, akár elfogyasztani egy ínycsiklandó görög specialitást valamelyik tavernában, vagy hódolni a vízi sportok iránti szenvedélyünknek. Rodosz központjába is mindenképpen érdemes ellátogatni helyi busszal vagy taxival. Tekintsük meg a Mandraki kikötőt, ahol hagyományos görög vendéglők, kávézók, éttermek, bevásárló-körútra alkalmas, elegáns és modern üzletek, éjszakákon át üzemelő diszkók és bárok találhatók.

Szobák
164 tágas és modernül berendezett szoba mindegyike rendelkezik hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal, telefonnal, rádióval, műholdas tv-vel, kis hűtővel, bérelhető széffel és légkondicionálóval (06.15 és 09.30 között működik).

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotelt a homokos-kavicsos strandtól egy út választja el, a parton a napernyők és a napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. A gyermekek számára fürdőcipő használata javasolt. Érdemes a hotel partján kívül kipróbálni a sziget másik oldalán található aquaparkot is, mely felhőtlen kikapcsolódást biztosít akár egy teljes napra. Ha pedig elhagyottabb partszakaszokra vágyunk, béreljünk egy robogót vagy egy autót és irány a sziget számos eldugott öblének egyike!
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, főétterem, a´la carte étterem, lobby bár, medence bár, teniszpálya, asztalitenisz, minigolf, kosárlabda, heti kétszer zenés est tradicionális görög tánccal. Térítés ellenében: biliárd, vízi sportok, üzlet, fodrászat, mosoda, internetsarok, tv-szoba, wifi kapcsolat a lobbyban.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, fagylalt bizonyos időpontokban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS