Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pergola Club Hotel & Spa 4****

Mellieha Bay, , Málta
Elhelyezkedés: a sziget északi, és egyben az egyik legszebb részén, kellemes környezetben, távol a város zajától, Mellieha központjában, egy domboldalra épülve helyezkedik el ez a hangulatos, négycsillagos szálloda. A repülőtértől kb. 25 km távolságra található. A szálloda közeléből induló autóbuszokkal könnyen megközelíthetjük Málta nyüzsgő városait, csak úgy, mint Gozo szigetét a közeli kompállomásról. A szálloda közelében üzletek, éttermek és bárok sokasága található.

Szobák
Szobák: a 7 szinten elhelyezkedő, kényelmesen berendezett 90 standard szoba, stúdió és apartman mindegyike légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel, bérelhető széffel, műholdas tv-vel, kávé/teafőzővel és erkéllyel rendelkezik. A stúdiók és apartmanok konyhasarokkal felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel kb. 1 km-re fekszik a sziget egyik legszebb homokos strandjától, ahol a napozóágyak, a napernyők térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, jacuzzi, 3 étterem és 2 bár (szezonális nyitva tartással). Térítés ellenében: Da Vinci Spa és kezelései, internet kávézó, fitneszterem, játékterem, vízi sportok, búvárkodás, bowling.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS