Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Appartements Sunrise 3***

Kos, , Görögország
Törzsvendégek körében kedvelt, barátságos létesítmény kedvező fekvéssel. Nyugodt környezetben fekszik, a homokos/kavicsos strandtól kb. 150 m-re. Kos város nyüzsgő központja kb. 300 m-re. Üzletek és éttermek a közvetlen közelben. A menetrend szerinti busz megállója kb. 30 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc. A létesítményben összesen 25 apartman található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, TV-sarok, ingyenes WIFI a hallban, internetsarok (térítés ellenében) és kis olvasósarok. A belső udvaron kis, édesvizű úszómedence és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
C2A/C3A/C4A - Apartmanok: Nappali/hálószoba, külön hálószoba, konyhasarok (hűtőszekrény, vízforraló, főzőlap), légkondicionálás (térítés ellenében), bérelhető széf, SAT-TV, telefon, zuhanyozó, WC és balkon.
C2C/C3C/C4C - Apartmanok: A földszinten találhatók és teraszosak.

Szolgáltatások a közös terekben
Kis, külön gyermekmedence és játszótér.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Darts. Térítés ellenében: biliárd és kerékpárok.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS