Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Appartements Komeno Bay 3***superior

Korfu, , Görögország
Családi vezetésű apartmanlétesítmény lélegzetelállító kilátással a tengerre. Családi vezetésű apartmanlétesítmény lélegzetelállító kilátással a tengerre. Közvetlen a homokos/kavicsos strandon fekszik. Vásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben, Gouvia központja kb. 3 km-re. Korfu város kb. 11 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A barátságos hangulatú létesítményben összesen 15 lakóegység található. A vendégek rendelkezésére áll recepció (korlátozott nyitvatartással) és ingyenes WIFI. A kertben édesvizű úszómedence, pool-/snack-bár (korlátozott nyitvatartással), napozóterasz a medencénél és a strandon. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
B1A/B2A - Stúdiók: Kényelmes és célszerű berendezéssel, kombinált nappali/hálószoba, ventilátor (térítés ellenében), bérelhető széf, ülősarok, konyhasarok, hűtőszekrény, vízforraló, kávéfőző (kaució ellenében), zuhanyozó, WC és tengerre néző balkon.
C2A/C3A/C4A - Apartmanok: Típus "A1" Külön hálószoba 2 ággyal valamint fürdőszobával vagy zuhanyozóval rendelkeznek.
D2A/D3A/D4A/D5A - Apartmanok: Típus "A2" 2 külön hálószobával és fürdőszobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Gouvia központjában számos szórakozási lehetőség. Egyágyas stúdió foglalása esetén elhelyezés kétágyas stúdióban (B1A).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS