Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Best Western Galaxy Hotel 3***superior

Zakynthos, , Görögország
Az ismert lánchoz tartozó szálloda, kiváló fekvéssel a sziget megismeréséhez. Közvetlenül a lassan mélyülő, finomhomokos strandon fekszik. Laganas központja kb. 400 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A szállodában összesen 120 szoba található a főépületben és 3 melléképületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, TV-sarok, internetsarok és WIFI (mindkettő térítés ellenében), légkondicionált étterem, bár és fodrászat. A szépen gondozott kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár gyönyörű kilátással Laganas öblére. Napágyak, napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A kényelmes és ízlésesen berendezett szobákban légkondicionálás, SAT-TV zenecsatornával, telefon, WIFI (térítés ellenében), minibár, bérelhető széf, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A2C: Kiegészítve VIP-szervizzel: fürdőköpeny, papucs, víz és görög édességek a szobában érkezéskor.
A2B - Négyágyas szobák: Kiegészítve emeletes ággyal a gyermekek részére.
A4D - Családi szobák: Külön hálószobával rendelkeznek és oldalról tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, játszótér és mini-klub (4-12 éveseknek) valamint gyermekfelügyelet (térítés ellenében). Animációs programok napközben és este angol és német nyelven. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz, biliárd, darts és strandröplabda. Térítés ellenében: lovaglás (a közelben) és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS