Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline Cosmopolitan 4****

Ixia, , Görögország
Kényelmesen kialakított szálloda egy szép domboldalon gyönyörű kilátással a Trianta-öbölre. A homokos/kavicsos strandtól csak egy út választja el. Rodosz város kb. 3,5 km-re, Ixia központja éttermekkel és bárokkal kb. 200 m-re. A menetrend szerinti busz megállója a szálloda előtt. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A szállodában összesen 377 szoba található a 7 emeletes főépületben és a melléképületekben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, TV-szoba, ingyenes WIFI a hallban, étterem és bárok. A kertben édesvizű úszómedence és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Törölközők kaució ellenében.

Szobák
A1E/A2E/A3E: Hűtőszekrény, légkondicionálás (06.15. és 09.15 között), bérelhető széf, SAT-TV, WIFI (térítés ellenében), telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon.
A2F/A3F: Tengerre néző szobák.
A2G/A3G/A4G - Superior-családi szobák: 1 tágasabb, tolóajtóval elválasztható szoba, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.
A2H/A3H/A4H - Superior-családi szobák: Tengerre nézők.
Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek) és játszótér. Napközben animációs programok sporttal és esti szórakoztató programok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1E).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, boccia és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS