Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Eurovillage Achilleas Hotel 4****

Kos, , Görögország
Az Euro Village Achilleas szálloda a sziget északnyugati oldalán, a repülőtértől és Antimachia városától 6 kilométerre, Mastichari központjától kb. 1 km-re, Kos városától 22 km-re helyezkedik el. A hotel buszjárata hetente néhány alkalommal közlekedik a szálloda és Kos városa között. Mastichari központjában éttermek, bárok és boltok várják a turistákat. Az egy fő és több melléképületből álló hotel összesen 421 szobával áll az utazók rendelkezésére. A hotel kertjében igazi mediterrán hangulatban töltheti nyaralását. Mastichariban található Görögország egyik legnagyobb aquaparkja. 75000 nm-es területén minden gyermek és felnőtt kedvére válogathat a medencék és csúszdák között.

Szobák
Szobák: minden szoba rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, műholdas tv-vel, hűtőszekrénnyel, hajszárítóval, bérelhető széffel (12 Eur/hét) és légkondicionálással (6 Eur/nap). A családi szobák két, ajtóval elválasztott helyiségből állnak.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a nagy kiterjedésű hotel közvetlenül a parton fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak ingyenesen vehetők igénybe. A kis üdülőváros kikötőjében a mai napig megtalálhatjuk a halászhajókat, este pedig meg is ízlelhetjük az aznapi fogást az egyik hangulatos tavernában.
Szolgáltatások: 2 hatalmas medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, a´la carte étterem, strand bár, lobby bár, központi bár, medence bárok, nappali és esti animáció, esti show-műsorok heti hat alkalommal, tenisz, squash, mini golf, strandröplabda, futball, asztalitenisz, kosárlabda, tv szoba. Térítés ellenében: szauna, diszkó, internet, night klub hetente pár alkalommal, buszjárat Kos városba, kis üzlet.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, 2 játszótér, gyermek animáció, 2 miniklub.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS