Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Louis Hotels Corcyra Beach 4****

Gouvia, , Görögország
A 370 szobás, nemrégiben felújított szálloda egy gyönyörű kertben fekszik, a fővárostól, valamint a repülőtértől 8 km-re, Gouvia központjától 5 perc sétára. Gouvia Korfu keleti partján, a sziget legnagyobb öblében, a fővárostól mindössze 9 km-re fekszik. Itt található Korfu legnagyobb jacht és kishajó kikötője is, mely jelenleg is számos európai városból érkező hajót fogad. Vízi sporttelepek, kempingek, szállodák fogadják az utazókat, a parti részen számos étterem, bár, szórakozási és vásárlási lehetőség várja vendégeit, partja homokos-kavicsos.

Szobák
Szobák: a 20-25 nm-es szobák erkéllyel vagy terasszal, telefonnal, műholdas tv-vel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, hűtővel, hajszárítóval és bérelhető széffel rendelkeznek.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton fekszik. A parton a napernyők és a napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők letét ellenében (kb. 10 EUR/db) vehetők igénybe.
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, a´la carte étterem (előzetes foglalással), snack ételek, szendvicsek, saláták naponta 24:00 óráig (csak a főétkezések idején kívül), fagylalt bizonyos időpontokban, kávé/tea/sütemények (17:00-18:00 között), minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10.00-24.00 óra között). Térítés ellenében: import italok.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, jacuzzi, 4 étterem, 5 bár, tenisz (előzetes foglalással), asztalitenisz, futball, strandröplabda, tv-szoba, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, hetente kétszer tematikus est vacsoránál. Térítés ellenében: kerékpárbérlés, orvos, minigolf, játékterem, golfpálya és lovaglás a közelben, üzletek, internet sarok, wifi kapcsolat, mosoda.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (5-12 éves korig), vacsoránál gyermekbüfé, animáció, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS