Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Diana Palace 4****

Argassi, , Görögország
Ízléses modern szálloda, amely minden igényt kielégít. A homokos strand kb. 200 m-re, a központ vásárlási lehetőséggel kb. 50 m-re. Zakynthos város és a kikötő kb. 3 km-re, a repülőtér kb. 8 km-re. A szállodában 120 szoba található 2 emeleten és liftek. A vendégek rendelkezésére áll recepció, internetsarok, WIFI a szálloda egész területén, mosoda, büféétterem, koktélbár és snack-bár. A kertben 2 édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A2A/A3A: Ízléses berendezéssel, bennük légkondicionálás (időszakos üzemeltetéssel), SAT-TV, telefon, WIFI, kis hűtőszekrény (kérésre minibárként is üzemel, térítés ellenében), bérelhető széf, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, hajszárító és bútorozott balkon vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, vízicsúszda és játszótér. Animációs programok napközben és este valamint folklórest, show-műsorok és játékok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS