Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Appartements Christophorus 3***

Bad Hofgastein, , Ausztria
Családi vezetésű, modern apartmanház. Az Appartements Christophorus csak kb. 500 m-re helyezkedik el a sí- és sífutópályáktól, melyeket a háznál megálló síbusszal percek alatt elérhetnek vendégeink. A síterületen található síiskola gyermekeket és felnőtteket egyaránt vár a síelés biztonságos elsajátítására. Családi vezetésű, modern apartmanház. Bad Hofgastein központjától (üzletek és szórakozási lehetőségek) továbbá az Alpentherme gyógycentrumtól kb. 400 m-re fekszik. Étterem kb. 200 m-re. Kényelmes létesítmény 24 stúdióval és apartmannal. Térítés ellenében: mosó-/szárítógép. Síliftek: Schloßalm felvonó kb. 500 m-re. Sípályák: kb. 500 m-re. Sífutópálya: 2 pálya kb. 500 m-re: Kurpark pálya (hóágyúzott, kb. 1,5 km hosszú) és Achen pálya (kb. 4 km hosszú). Síbusz: az apartmanháztól. Sísuli: kb. 500 m-re, gyermeksísulival. Síkölcsönző: kb. 500 m-re. Sítároló: az apartmanházban, sícipőszárítóval. Téli túraútvonalak: kb. 400 m-re.

Szobák
A modern berendezésű stúdiókban és apartmanokban telefon (csak egy részükben), SAT-TV, étkezősarok, konyhasarok (főzőlap, hűtőszekrény, kávéfőző), fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
F2G: Stúdió 2 fő részére (kb. 22 m^2). Nappali/hálószoba franciaággyal.
F4F: Kétszobás apartman 4 fő részére (kb. 40 m^2). Nappali/hálószoba dupla ággyal és 1 hálószoba. Áram, víz, fűtés, elutazás utáni takarítás. Ágyneműhuzat, törölköző és konyharuha 14 napi váltással. Gyermekágy 2 éves korig kb. 5,- EUR/nap (csak az F4F típusban). Előzetes foglalás az utazási irodában, fizetés a helyszínen. A max. létszámot csak így szabad túllépni. 16.00 és 20.00 óra között/08.00 és 10.00 óra között

Szolgáltatások a közös terekben
Asztalifoci. 1 parkolóhely/lakóegység ingyenes. Garázs térítés ellenében (kb. 7,- EUR/nap). 1 háziállatot lehet vinni (kb. 7,- EUR/nap). Heti 1x szauna vagy gőzfürdő ingyenesen.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS