Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Amwaj Resort 4****

Sharm El Sheikh, , Egyiptom
Kényelmesen kialakított, szép létesítmény Nabq szélén, közvetlen a homokos tengerparton. Közvetlen a szállodához tartozó, kb. 400 m hosszú korallstrandon fekszik (fürdőcipő viselete ajánlott). Fürdési lehetőség egy stégről. Nabq központja számos vásárlási és szórakozási lehetőséggel csak pár perces sétára (Soho hotelbusz ingyenesen). Naponta 1x ingyenes hotelbusz Na'ama Bay-be. A repülőtér kb. 9 km-re. A nagy területen fekvő szállodában összesen 465 szoba található 2-3 szintes épületekben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, internetsarok, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, büféétterem, 3 étterem specialitásokkal (olasz, hal- és grillételek), bárok, kávézó, fodrászat és üzletek. A hatalmas, szép kertben 7 édesvizű úszómedence és pool-/snack-bár. Strandbár. Napágyak, matracok, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Külön mini-vízipark csúszdákkal, mini-klub (4-12 éveseknek) és játszótér.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A főépületben találhatók, bennük kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, LCD SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok napközben és este.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, aerobic, biliárd, boccia, asztalitenisz, 1 salakos teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), strandfoci és strandröplabda. Térítés ellenében: kerékpárok és a strandon vízi sportok (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: wellness-központ különböző masszázsokkal és kezelésekkel, gőzfürdő, szauna és pezsgőfürdő.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS