Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa 4****superior

Mombasa, , Kenya
Felhőtlen kikapcsolódás, tökéletes nyaralás a gyönyörű Galu Beach-en. Közvetlenül a csodálatos, finomhomokos Galu Beach-en fekszik, Mombasától kb. 40 km-re délre. A busztranszfer a repülőtérről kb. 2 óra. Az igényesen kialakított komplexumban összesen 60 szoba található bungalókban. A vendégek rendelkezésére áll hall, TV-szoba, főétterem, a'la carte-étterem (térítés ellenében), bár, üzlet, internetsarok (térítés ellenében) és WIFI (ingyenesen). A gyönyörű, trópusi kertben édesvizű úszómedence és pool-bár. A medencénél napágyak, napernyők és törölközők ingyenesen vehetők igénybe. A vendégek igénybe vehetik a szomszédos Neptune Village Beach Resort & Spa és a Neptune Paradise Beach Resort & Spa szolgáltatásait is. Gyermekmedence.

Szobák
B1A/B2A/B3A - De Luxe-szobák: A kert oldalán található, afrikai stílusú szobákban belső telefon, SAT-TV, ingyenes WIFI, hűtőszekrény, bérelhető széf, légkondicionálás, tea-/kávéfőző, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
B1B/B2B/B3B - De Luxe-szobák: A tenger oldalán.
B1C/B2C/B3C - De Luxe-szobák: A strandhoz legközelebb eső szobák.

Szolgáltatások a közös terekben
Animáció napközben és esti szórakoztató programok show-műsorokkal.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Vízigimnasztika, biliárd, íjászat, darts, tenisz, asztalitenisz és a szomszédos Neptune szállodákban: íjászat, golf (Putting Green), búvárlecke a medencénél (tartózkodásonként 1x, a helyek függvényében) és szörf (csak engedéllyel). Térítés ellenében: sznorkelfelszerelés, szörftanfolyam, 18 lyukú golfpálya (Leisure Lodge Golf Course) kb. 12 km-re, búvárkodás (PADI) kb. 9 km-re. Térítés ellenében: szépségszalon valamint a szomszédos Neptune Paradise Beach Resort & Spa szálloda wellness-részlege.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS