Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Barut Lara Resort Spa & Suites Hotel 5*****

Antalya, , Törökország
A Barut Hotel Lara Resort Spa & Suites a Barut szállodalánc tagja, mely híres igényes szolgáltatásairól és szolid eleganciájáról. A hotel nagy figyelmet fordít a részletekre, legyen szó kulináris élvezetekről, vagy akár a modern és rendkívül kényelmes szobák berendezéséről. A szálloda professzionális animátor csapata sosem hagyja majd unatkozni, legyen részese a számos sportprogramnak vagy élvezze az esti show műsort! Kihagyhatatlan élmény a hotel wellness részlege, mely több országos elismerést is kapott. Vegyen részt a törökfürdő rituáléjában, melyet érdemes az első napon kipróbálni, hiszen elősegíti a bőr szebb és gyorsabb barnulását. Ez a kellemes kezelés ezer éves hagyományával biztosítja, hogy testileg és lelkileg felfrissüljön és új emberként térjen haza nyaralásából!

Szobák
Szobák: a 159 standard szoba (40 nm) központi légkondicionálóval, erkéllyel, telefonnal, műholdas tv-vel, hajszárítóval, minibárral, DVD/CD lejátszóval, széffel és ülősarokkal rendelkezik. Az 52 deluxe szoba mindegyike tengerre néző, felszereltségük megegyezik a standard szobákéval, de tágasabbak (50 nm). A junior lakosztályok a melléképületekben találhatók, hálószobából és nappaliból állnak. A kis rezidenciák hálószobával, nappalival és konyhasarokkal, a nagy rezidenciák két hálószobával, nappalival, konyhasarokkal és két fürdőszobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Elhelyezkedés: a 2005-ben épült, 10 emeletes, 224 szobás, 110.000 nm-nyi területen elhelyezkedő szálloda komplexum az antalyai repülőtértől 10 km-re, Antalya központjától 12 km-re, Lara Beach-en fekszik. A városba taxival vagy helyi buszjárattal (dolmussal) juthatunk be. A pálmákkal szegélyezett sétányok Antalya legvonzóbb bevásárló paradicsomai. Az óváros számtalan bazárja és butikja fantasztikus kínálatot rejt, akár aranyról, szőnyegről vagy bőráruról legyen szó. Strand: a szálloda közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el, ahol napernyők, matracok, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. Szolgáltatások: 4 medence, belső medence, 6 étterem, 5 bár, 3 csúszda, mozi, strandröplabda, tenisz, kosárlabda, röplabda, mini foci, asztalitenisz, squash, mini golf, törökfürdő, szauna, fitneszterem, nem motorizált vízi sportok, napközbeni animációs programok, aerobic, night club. Térítés ellenében: fodrászat, spa központ, masszázs, törökfürdő kezelései, biliárd, mosoda, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, motorizált vízi sportok, üzletek, internet kávézó, vízi pipa. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, 1 belső medence, 2 csúszda, miniklub, tini klub, gyermekbüfé vacsoránál, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS