Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Annabella Diamond Hotel & Spa 5*****

Alanya, , Törökország
A 2012 júniusában nyílt modern és kellemes szálloda az antalyai repülőtértől 100 km-re, Alanya városától 20, Sidétől 30, Avsallar üdülőhelytől pedig 2 km-re található. A hotel egy ötcsillagos főépületi és egy négycsillagos melléképületi részből áll. A környező városokat dolmussal vagy taxival közelíthetjük meg. A szálloda az egész család számára kellemes nyaralást biztosít számos szolgáltatásával, kényelmes szobáival, és új, modern környezetével.

Szobák
Szobák: a főépületben 220, a melléképületben 96 szoba található. A modern berendezésű és kényelmes standard szobák mindegyike telefonnal, tv-vel, hajszárítóval, minibárral, bérelhető széffel és erkéllyel rendelkezik. A főépületi szobák 32 nm-esek, laminált padlósak és központilag légkondicionáltak. A melléképületi szobák 18 nm-esek, kerámia padlósak és egyénileg szabályozható légkondicionálóval felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a saját, homokos tengerpartján épült, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok ingyenesen vehetők igénybe. A parton és a vízben kavicsok előfordulhatnak. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 3 csúszda, étterem, bár, tenisz, asztalitenisz, strandröplabda, szauna, törökfürdő, fitneszterem, darts, vízilabda, nappali animációs programok, esti show-műsorok. Térítés ellenében: mosoda, vízi sportok, orvosi ellátás, fodrászat, törökfürdő kezelései, masszázs, üzletek. Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (3-14 évig), játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, napközben snackételek, kávé, tea, sütemény, fagylalt bizonyos időpontban, éjféli snack, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között), minibár (egy alkalommal 3 üdítővel, 2 sörrel és 3 vízzel töltve). Térítés ellenében: import italok, palackozott italok, minőségi borok, pezsgők, frissen facsart gyümölcslé.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS