Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Alaiye Resort & Spa Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
Ez a rendezett, hangulatos kerttel körülvett, 2007-ben felújított szálloda az antalyai repülőtértől 105 km-re, Alanya központjától 22 km-re, Avsallar üdülőhelytől mindössze 2 km-re, 48.000 nm-en fekszik. A hotelből Alanya központja helyi buszjárattal (dolmussal) vagy taxival megközelíthető, ahol mindenképp érdemes ellátogatni a várba ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre, a kristálytiszta tengerre és a városra. Számos szórakozási lehetőség közül is választhatunk, hisz megszámlálhatatlan bár, étterem és diszkó várja a turistákat. A kikötőből pedig érdemes hajóra szállni és kivitorlázni a tengerre, megcsodálni Alanya látképét a vízről a hegyekkel a háttérben.

Szobák
Szobák: a 443 szoba mindegyike műholdas tv-vel, telefonnal, minibárral, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, hajszárítóval, bérelhető széffel és erkéllyel rendelkezik. A családi szobák 38 nm-esek, egy hálószobával és egy nappali résszel rendelkeznek. A hotelben összenyitható szobák és különféle lakosztályok is foglalhatók, ezen kívül 6 szoba áll a mozgáskorlátozott utasok rendelkezésére.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 100 méterre fekszik a Kék Zászlóval kitüntetett, homokos-aprókavicsos strandtól. A napernyők, a napozóágyak, a matracok ingyenesen használhatók, a strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 4 csúszda, 4 étterem, 4 bár, nappali és esti animációs programok, diszkó, törökfürdő, fitneszterem, teniszpálya, asztalitenisz, darts, strandröplabda, boccia. Térítés ellenében: internetkávézó, széf, masszázs, törökfürdő kezelései, teniszpálya világítás, vízi sportok, mosoda, orvosi ellátás, üzletek. Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub 4-12 éves korig, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snack, kávé/tea/sütemény, éjféli snack, 3 a´la carte étterem vacsoraidőben (előzetes foglalással, török, mediterrán, kínai), minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-01:00 között). Térítés ellenében: import italok, szobaszerviz, italok a diszkóban, palackozott italok, minibár fogyasztás

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS