Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Belconti Resort Hotel 5*****

Belek, , Törökország
Fekvése: A 2012-ben felújított szálloda Belek turisztikai központjában fekszik, egy csodálatos kertben, közvetlenül saját homokos tengerpartján. A nemzetközi repülőtér kb 35 km-re található.



Szobák
Szobák: Az elegáns szálloda 596 szobájának mindegyike légkondícionált, telefonnal, tv-vel, minibárral, széffel, internet elérési lehetőséggel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szobák igényelhetők.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Éttermek, bárok, külső és belső medencék, csúszdák, fitneszterem, wellness és SPA szolgáltatások (masszázs, törökfürdő, szépség kezelések, szauna, gőzfürdő), futball és teniszpályák, golfozási lehetőség a közelben, konferenciatermek. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fodrászat, butikok, mosoda, orvos, autóbérlés, spa központ (szauna, pezsgőfürdő, gőzkabin, belső medence, gyógy pakolások, manikűr-pedikűr). A napernyők, nyugágyak, matracok és a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe a medencéknél és a tengerparton is.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS