Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Stella Palace Hotel 4****superior

Analipsi, , Görögország
A kedvelt, családbarát, igényesen kialakított KLUB OÁZIS Hotel Stella Palace tökéletes légkört biztosít a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Gyermekmedencék csúszdával, mini-klub, játszótér, izgalmas játékok a medencénél, változatos és ingyenes programok magyar animátorokkal - a gyerekek biztos nem fognak unatkozni! A gyönyörű és hatalmas medencék, a kitűnő éttermek és a barátságos kiszolgálás garantálja, hogy a családi nyaralásról felejthetetlen élményekkel térnek haza! A kedvelt, igényesen kialakított, családbarát szálloda tökéletes légkört biztosít a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Nyugodt környezetben fekszik, a szállodához tartozó, kis, fürdésre alkalmas, homokos/kavicsos öböltől csak egy kis forgalmú, parti út választja el. A nagy, homokos, nyilvános strand kb. 400 m-re található. Analipsis központja üzletekkel, éttermekkel és bárokkal kb. 700 m-re. Chersonissos kb. 4 km-re (a menetrend szerinti busz megállója a szálloda előtt). A főépületből és kétszintes sorbungalókból álló, elegáns létesítményben 234 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll tágas hall recepcióval és ülőgarnitúrákkal, lift, SAT-TV-sarok, WIFI a hallban és internetsarok (mindkettő térítés ellenében), piano-bár, büféétterem, gourmet a´la carte-étterem (térítés ellenben), kis szupermarket és amfiteátrum. A szép kertben 2 hatalmas, édesvizű úszómedence, napozóteraszok és 2 pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél és a szálloda saját strandján ingyenesen, a nyilvános strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Törölközők kaució ellenében.

Szobák
A2A/A3A - Superior-szobák: Modern és ízléses berendezéssel, bennük kis hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, papucs, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A2C/A3C/A4C - Suitek: Kiegészítve ülősarokkal és fürdőköpennyel, a fürdőszobában hidromasszázskád.
A2E - Szobák privát medencével: Hasonló berendezéssel, mint a suitek, kiegészítve külön medencével a teraszon.
A2F/A3F/A4F - Családi szobák: Egy tágasabb szoba (1 dupla ágy és 2 külön ágy).

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér, gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében) és a szomszédos Hotel Stella Village szállodában külön gyermekmedencék csúszdákkal és vízi játékokkal. Animációs programok napközben és este. Ingyenes felnőtt-, gyermek- és családi programok képzett animátorokkal magyar nyelven is (a nyári iskolai szünet ideje alatt) és esti show-műsorok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
2 keményborítású teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), kispályás foci, röplabda, kosárlabda és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd valamint vízi sportok a nyilvános strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS