Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Stella Village Hotel 3***

Analipsi, , Görögország
A Stella hotelek több épületből álló (szobák, apartmanok, bungalók) üdülőkomplexum, mely közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el. Az 5 csillagos Stella Palace 2008-ban épült, mely ötvözi a görög eleganciát a családias vendégszeretettel. Mindkét szálloda vendégei használhatják a komplexum összes szolgáltatását.

Szobák
2-3 ágyas standard vagy 2-4 ágyas családi szobákban, melyekhez fürdőszoba tartozik. A Stella Village szobákban: telefon, hajszárító, rádió, széf, sat-TV, balkon vagy terasz szolgálja a vendégek kényelmét.

Szolgáltatások a közös terekben
étterem, bárok, pool-bár, a la carte taverna, 2 úszómedence, 3 gyerekmedence, napágyak, napernyők a medencénél és a parton is. (strandtörölköző a Palace lakóinak.) Szabadtéri színpad, szupermarket, kápolna, internet sarok, wifi, ajándékbolt. Felár ellenében mosatás és orvos hívható. Gyermekek részére animáció, etetőszék az étteremben, babaágy, babysitter felár ellenében, nagyobbaknak elektronikus játékok, csúszdák.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Teniszpálya, aerobik foglalkozás, tollaslabda, kosárlabda, strand röplabda, darts, mini-futball, ping-pong, vízilabda,

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS