Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aqua Fun 3***

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda a hurghadai repülőtértől 7 km-re, közvetlenül a Vörös-tenger homokos tengerpartján található.

Szobák
A komplexum 113 szobájából 101 standard, 8 összenyitható és 4 lakosztály. A szálloda szobáinak mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, széffel, mini bárral (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, kőpadlóval, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Szobaszerviz, üzletek, WIFI a szobákban, pénzváltás. A napernyők, napágyak és strandtörülközők térítésmentesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Egy külső medence, gyermekmedence, strandröplabda, játszótér, mini golf, mini klub (4-10 éves korig), nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében masszázs, szauna, különféle vízi sportok a tengerparton, búvárkodás, szörfözés áll rendelkezésre. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.Egy külső medence, gyermekmedence, strandröplabda, játszótér, mini golf, mini klub (4-10 éves korig), nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében masszázs, szauna, különféle vízi sportok a tengerparton, búvárkodás, szörfözés áll rendelkezésre. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS