Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Güral Premier 5*****

Belek, , Törökország
A színvonalas és kedvelt szállodakomplexum dekoratív és eredeti török stílusban épült: hangulatos belső udvarok, faszerkezetek és kerámiák gondoskodnak a varázslatos keleti hangulatról. A teniszrajongókat 34 teniszpálya, a golfkedvelőket a közelben számos professzionális golfpálya, a csúszdázás szerelmeseit hatalmas aquapark várja. Közvetlenül Belek szép, homokos strandján fekszik. Belek központja kb. 1 km-re, ahova olcsó gyűjtőtaxikkal lehet eljutni. A 13 épület, melyekben 450 szoba található, egy impozáns, hatalmas kertben helyezkedik el. A vendégek rendelkezésére áll recepció, ingyenes WIFI a hallban és a pool-bárnál, étterem terasszal, bárok, TV-szoba, üzletek és fodrászat. A szép kertben édesvizű úszómedencék, napozóterasz és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők ingyenesen a napozóteraszon és a strandon is. Aquapark pool-bárokkal valamint étteremmel (főszezonban). Strand-/snack-bár. 15000 m^2-es aquapark nagy medencékkel, vízicsúszdákkal felnőtteknek és gyerekeknek.

Szobák
A1C/A2C - De Luxe-szobák: Felújítottak, bennük telefon, széf, internetcsatlakozás (térítés ellenében), ingyenes WIFI, minibár, légkondicionálás (májustól szeptemberig), kávé-/teafőző, LCD SAT-TV, hajszárító, fürdőszoba pezsgőfürdős káddal, WC és balkon.
A2D/A3D/A4D - De Luxe-családi szobák: Két szoba lengőajtóval elválasztva.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok, esti show-műsorok, diszkó (szabadtéri is) és játékterem (térítés ellenében). Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1C). Külön gyermekmedencék, játszótér, mini-klub (4-12 éveseknek), tini-klub (13-17 éveseknek, júliusban és augusztusban), mini-diszkó és gyerekteniszpályák.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda, kosárlabda, vízigimnasztika és íjászat. Térítés ellenében: 31 teniszpálya, biliárd, kerékpárok és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál) valamint golf a közelben.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS