Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Imperial Shams Abu Soma 4****

Soma Bay, , Egyiptom
A 2007-ben nyitott, 5 csillagos szálloda a repülőtértől 50 km-re, Hurghada városától 55 km-re, Safagától pedig mindössze 8 km-re fekszik, a Ras Abu Soma partszakaszon, amely nemcsak számos merülő helyet kínál, hanem a szörf és kite-szörf szerelmeseinek is az egyik legjobb választás. A "shams" arab nyelven napot jelent, így megtapasztalhatjuk a nap melegét és a valódi arab vendégszeretet, itt Egyiptomban! Safaga város egyébként eddig még kevés turista körében felfedezett üdülőhely a Vörös-tenger partján. Lélegzetelállító partok és egyedi fekvés jellemzi, ahol a sivatag, a tenger és a 2000 m magas hegyek találkoznak.

Szobák
A U alakú szálloda 322 szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, kis hűtővel, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, pub, diszkó, medence, internet, pénzváltó, orvosi ügyelet, különféle üzletek, mosoda, fodrász, wellness és SPA szolgáltatások (szauna, masszázs), fitneszterem, asztalitenisz, darts, biliárd, teniszpálya, squash, strandröplabda, búvárközpont, valamint animációs programok és esti show műsorok. Gyermekeknek medence, gyermekklub, minidiszkó, játszótér. Buszjárat Hurghada központjába. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS