Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Diani Sea Lodge 3***

Mombasa, , Kenya
Kedvelt, német vezetés alatt álló szálloda, kitűnő választás kicsiknek és nagyoknak. Mombasa déli részén, közvetlen a szép, fehérhomokos Diani Beach strandon fekszik. A busztranszfer a repülőtérről kb. 1 óra 50 perc. A 2 emeletes főépületből és sorbungalókból álló szállodában 161 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll étterem, bár, TV-szoba és ajándéküzlet. A trópusi kertben édesvizű úszómedence és pool-bár (snack-szerviz). Napozórész, amely egészen a strandig húzódik. A medencénél napágyak és törölközők ingyenesen vehetők igénybe. Külön gyermekmedence, animációs programok és gyermekfelügyelet (4-12 éveseknek, 10.00 és 12.00 óra illetve 14.00 és 17.00 óra között).

Szobák
A2C - Superior-szobák: Az afrikai stílusban berendezett szobákban bérelhető széf, zuhanyozó, hajszárító, WC, légkondicionálás, balkon vagy terasz és részben külön gardróbbal kiegészítve.
A1C: Egyágyas Superior-szobák.
A2E/A3E - Superior-családi szobák: Ventilátorral és külön hálószobával kiegészítve. Min. 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 1-2 gyermek részére.
B1A/B2A - Bahari-szobák: Felújítottak, kiegészítve SAT-TV-vel és minibárral. A strandhoz közelebb helyezkednek el.
B2F/B3F - Bahari-családi szobák: Hasonlók, mint a Bahari-szobák, további fürdőszobával kiegészítve. Min. 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 1-2 gyermek részére.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok német nyelven. Táncestek élőzenével, folklór- és akrobata show-műsorok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Kivilágítható teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, boccia, darts, minigolf, röplabda, vízigimnasztika és tartózkodásonként 1x búvárlecke a medencénél (a helyek függvényében). Térítés ellenében: szörf, PADI búvárbázis és 18 lyukú golfpálya (Leisure Lodge Golf Course) kb. 5,5 km-re.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS