Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Faliraki Bay Hotel 3***

Faliraki, , Görögország
A kellemes, kétcsillagos, családias szálloda a repülőtértől 16 km-re, Rodosz városától 15 km-re, Faliraki központjától pedig csupán 200 méterre fekszik, csendes környezetben. Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló kiindulópontja lehet a sziget felfedezésének. Faliraki régebben egy kis halászfalu volt, mára már az egyik legmozgalmasabb üdülőhellyé nőtte ki magát. A fővárostól 16 km-re helyezkedik el, melyet taxival és helyi busszal is könnyen megközelíthetünk. A tenger szerelmesi szélvédett, hosszan elnyúló, finomhomokos strandokat találnak, melyek számos vízi sportnak adnak lehetőséget. Rengeteg étterem, vendéglő, kávézó, bár és szórakozóhely várja a nyaralni vágyókat.

Szobák
A családias hangulatú szálloda összesen 60 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált (július 1 - szeptember 15 között) tévével, telefonnal, kis hűtővel, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a homokos strandtól kb. 200 méterre található, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében használhatóak.
Ellátás: félpanzió: kontinentális reggeli és menüválasztásos vacsora. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, snack bár, tv-szoba, wifi a közös helységekben. Térítés ellenében: internetsarok, széf a recepción, biliárd.
Gyermekeknek: gyermekmedence
Szobák: a 60 szoba mindegyike erkélyes vagy teraszos és rendelkezik telefonnal, műholdas tv-vel, hűtőszekrénnyel (térítés ellenében) valamint légkondicionálóval (07.01-09.10 között ingyenes, időszakosan üzemel).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS