Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dom Pedro Marina Hotel 4****

8125-410 Vilamoura, Avenida Tivoli, Lote H4, Portugália
A szálloda az Algarve régió egyik nevezetes városkájában Vilamoura-ban, a jacht kikötő mellett épült.

Szobák
Az elegáns, csillag alakú hotelben 100 szoba, valamint 55 lakosztály várja a vendégeket. A szobákhoz felszerelt fürdőszoba, hajszárító, minibár, kávé és tea bekészítés, műholdas televízió, közvetlen telefon üzenetrögzítővel, széf és az óceánra vagy a kertre néző erkély tartozik. Családoknak senior suite, kérhető, min.4 fő, max 5 fő részére, mely 2 hálóból, étkezőből, 3 erkélyből, 2 fürdőből áll.

Szolgáltatások a közös terekben
Olasz étterme a legkiválóbb specialitásokat kínálja, továbbá tropical bár, piano bárban olthatják szomjukat. A szálloda kertjében úszómedence napozóágyakkal, gyermekmedence, mosoda-tisztító, külső parkoló, ingyenes internet a recepción, wifi internet a szálloda területén, Health Club fűtött, fedett medencével, szaunával, jakuzzival, konditeremmel, masszázsokkal, teniszpálya, gyermekjátszótér, és gyermekmegőrző áll a nyaralók rendelkezésére. Májustól szeptemberig a Nikki Beach-en pihenhetnek és szórakozhatnak a luxus körülményekre vágyók.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS