Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kresten Palace Hotel 4****

Kalithea, , Görögország
Rodosz központjától 6 km-re, Kalitheában található ez a 2007-ben felújított, hagyományos görög stílusban épült szálloda, amely egy főépületből és 2 melléképületből áll. Faliraki központja és a főváros busszal könnyen elérhető. A hotel közvetlenül a tengerpartom, egy sziklás domboldalra épült, a strand lépcsőkön közelíthető meg.

Kalithea: Rodosz városától 10 km-re délre, a keleti parton, egy varázslatos öbölben fekszik ez a méltán népszerű üdülőhely. Nevét a gyógyforrásairól híres kis öbölről kapta. A kristálytiszta vizű tengerpart sziklás öblei búvárkodási lehetőséget kínálnak, az apró, homokos szakaszok pedig strandolásra alkalmasak. Az üdülőrész piciny központjában néhány bár, étterem és üzlet várja az esti sétát kedvelőket.

Szobák
2 ágyas, pótágyazható, erkélyes vagy teraszos szobákban, melyek kertre vagy tengerre néznek. A szobákhoz légkondicionálás, telefon, TV, hűtőszekrény, hajszárító tartozik. Széf felár ellenében bérelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és nyugágyakkal, étterem, bárok, fittness terem, asztalitenisz, minigolf, strandröplabda, ingyenes WI-FI a közös helyiségekben. Térítés ellenében: szauna, masszázs, jakuzzi, teniszpálya, biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS