Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Virginia Hotel 3***

Kalithea, , Görögország
A szálloda csendes helyen, Rodosz várostól 5 km-re, Koskinou közelében található. A hotel ötvözi az európai normákat a híres görög vendégszeretettel és a családias hangulattal. Tíz kisebb épültből áll, melyeket trópusi kert vesz körül. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően ideális gyermekes családok és párok részére is. Helyi busszal könnyen eljuthatunk Rodosz városba, Kalitheába vagy akár Falirakiba is. Koskinou színpompás belvárosában szűk utcácskákat és pezsgő éjszakai életet találhatunk.

Szobák
fürdőszoba zuhanyozóval, telefon, rádió, TV, balkon vagy terasz. Légkondicionálás, hajszárító és minihűtő a helyszínen rendelhető és fizetendő.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda a homokos-kavicsos strandtól 150 m-re található, a napernyők és napozóágyak a parton térítés ellenében vehetők igénybe.
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kávé/tea/sütemény, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-23:00 között). Térítés ellenében: import italok.
Szolgáltatások: 4 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bárok. Térítés ellenében: széf a recepción (kb. 15 Eur/hét), internet, biliárd, asztalitenisz, videojátékok, üzletek, mosoda.
Gyermekeknek: gyermekmedence, bébi medence, játszótér.
Szobák: a 200 szoba mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálással (07.01-08.31 között ingyenes, előtte és utána kb. 6 Eur/nap), vagy ventilátorral (kb. 3 Eur/nap), műholdas tv-vel, telefonnal, hűtővel, bérelhető széffel, és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS