Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pierre Anne Beach Hotel 3***

Agia Napa, , Ciprus
Fekvése: Ayia Napa városközpontjának a közelében, közvetlenül a tengerparton épült egyszerűbb, de igen kedvelt, több épületből (régebbi és új építésű) álló "strandhotel". A szálloda előtt egy kis homokos strand található sziklás tengerpart ölelésében. A legközelebbi széles homokos strand vagy Ayia Napa központi homokos strandja a szállodától pár perc sétányira található. Környező városokba (Protaras, Larnaca) tömegközlekedéssel is el lehet jutni.

Szobák
Szobák: minden szoba (2-3 fős) fürdőszobás, légkondicionálóval, tv-vel, telefonnal felszerelt. A szobához erkély tartozik, szárazföldi vagy tengerre néző kilátással. Szoba széf, hajszárító és hűtőszekrény térítés ellenében bérelhető. A szuperior szobák a szálloda vadonatúj épületében találhatók, modern berendezésűek, tengerre néző erkéllyel és közvetlen medencekapcsolattal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, lobbi- és medencebár, tv-szoba, szobaszerviz, gyermekfelügyelet, internetezési lehetőség, parkoló.

Sport és Szórakozás: külső lagúnaformájú medence kis hidakkal, fedett medence (főszezonban zárva), napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, tornaterem, teniszpálya, asztalitenisz, szauna. A szálloda mögött található Fun Park számtalan szórakozási lehetőséget kínál, illetve rövid sétatávolságra elérhető a kikötő (kb. 500 méter), ahol éjszakai szórakozóhelyek, éttermek, bárok, üzletek sokasága található. A szálloda előtti strandon nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS