Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Delfinia Hotel 4****

Moraitika, , Görögország
A négycsillagos, modern szállodakomplexum barátságos környezetben, egy csodás kertben, Moraitika központjától 5 perc sétatávolságra, közvetlenül a tengerparton található. A 20 km-re fekvő Korfu városába taxival vagy helyi buszjárattal juthatunk el. Moraitika kellemes tengerpartjának, számos éttermének, bárjának, kávézójának, tavernájának, és a helyiek vendégszeretetének köszönhetően a sziget egyik legkedveltebb üdülőhelye. Főutcáján számos éjszakai szórakozóhely is található. Testvérfalujától, a szintén közkedvelt Messonghitól csak a Messonghi folyó választja el.

Szobák
2 ágyas, pótágyazható standard szobákban, melyek fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, TV-vel, légkondícionálóval, széffel, balkonnal vagy terasszal felszereltek. Mozgássérült szobák lekérésre foglalhatók.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton fekszik, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében állnak rendelkezésre.
Ellátás: félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, tv-sarok, fitneszterem, asztalitenisz. Térítés ellenében: sakk, backgammon, kerti sakk, 2 teniszpálya, elektronikus játékok, kerékpárkölcsönzés, vízi sportok.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, játszószoba.
Szobák: a kényelmes szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, kis hűtővel, hajszárítóval, műholdas tv-vel, zenecsatornával, bérelhető széffel valamint légkondicionálóval.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS