Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Starlight Convention Center Thalasso & Spa 5*****

Side, , Törökország
A természet szerelmeseinek, valamint a különleges szolgáltatásokat kedvelő mai kor emberének egyaránt ideális választás! A Starlight Convention Center Thalasso & Spa páratlan Törökországban és az antalyai régióban egyaránt. Az egyedi dekorációval rendelkező, keleti és nyugati mediterrán stílusban berendezett szobák, exkluzív étterem, VIP étterem, a számos szórakozási lehetőség és bár, melyek mind-mind a vendégek kényelmét és kikapcsolódását szolgálják.

Elhelyezkedés: a 2008-ban nyílt szálloda 160.000 m²-es területen, gyönyörű zöld kertben, az antalyai repülőtértől 75 km-re, Antalya városától 90 km-re, Kizilagacban helyezkedik el. A legközelebbi buszmegálló 200 m-re található, a közeli városokba dolmussal, vagy taxival juthatunk be.

Strand: a hotel közvetlenül a 250 méter hosszú, homokos-kavicsos tengerparton fekszik. A parton a napernyőket, napozóágyakat a hotel vendégei ingyenesen használhatják.

Szobák
A szálloda egy ötemeletes főépületből és több melléképületből áll, melyekben 12 féle szobatípus és lakosztály közül választhatjuk ki a legmegfelelőbbet. A főépületben 285 szoba található, melyek mindegyike rendelkezik minibárral (naponta töltve üdítőkkel), hajszárítóval, telefonnal, plazma TV-vel, központi légkondicionálóval, széffel és balkonnal. A standard szobák a Taurus hegységre néznek, a mediterrán deluxe szobák pedig tengerre nézőek és tágasabbak a standard szobáknál és max. 3 felnőtt elhelyezésére alkalmasak.

Szolgáltatások a közös terekben
Főétterem, 7 a'la carte étterem, 8 bár, 3 nagy külső-, egy nagy belső és egy VIP medence, szabadtéri diszkó, éjszakai mozi, animációs programok, show műsorok, asztalitenisz, íjászat, darts, boccia, aerobic, fitneszterem, nem motorizált vízi sportok, táncleckék Térítés ellenében: wellness center, Thalasso center, bowling, biliárd, teniszpálya-világítás, motoros vízi sportok, korcsolyázás, Internet kávézó, fodrász, üzletek.

Gyermekeknek: gyermekmedencék, játszótér, Aquapark (a Sunrise Hotelben), tiniklub (12-16 évig a Sunrise Hotelben), mini diszkó, gyermek show műsorok, gyermekbüfé a vacsoránál Térítés ellenében: miniklub (4-12 évig), gyermekfelügyelet.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, frissen facsart gyümölcslé a reggelinél, kései reggeli, délutáni- és éjféli snackek, gözleme, fagylalt, kávé/tea/sütemény, hajnali reggeli, a tartózkodás ideje alatt egy alkalommal vacsora a mediterrán a´la carte étteremben (előzetes foglalással), minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), üdítők és a főépületi szobákban sör a minibárból (naponta töltve). Térítés ellenében: import italok, a´la carte éttermek (előzetes foglalással)

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS