Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Tia Heights Makadi Bay Hotel 5*****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda Hurghadától 35 km-re délre a Makadi-öbölben, a repülőtértől 24 km-re, vásárlási lehetőségektől 2 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. A szállodából naponta háromszor térítés ellenében busz szállítja a vendégeket Hurghadába. 6.400 m2-vel a környék egyik legnagyobb medencéje ebben a szállodában található.

Szobák
A hotelben különböző szobatípusok vannak: főépületi (tengerparthoz közeli), lagúna (200-400 méterre a parttól), aqua park és dűne (600 méterre a parttól). Az úgynevezett lagúna szobák egy mesterségesen kialakított lagúna körül helyezkednek el. Az aqua park szobák a főépülettől, a medencéktől és a tengerparttól távolabb helyezkednek el, aqua parkra néznek. A dűne szobák a főépülethez közel találhatók és kertre nézők. Lekérésre főépületi vagy lagúna szobák foglalhatóak, ahol egy felnőtt vagy két gyerek pótágy helyezhető el. A szobák légkondicionálóval, mini bárral, telefonnal, szatellit Tv-vel, saját fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC), széffel (a szobában vagy a recepción), erkéllyel vagy terasszal felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
Egy hatalmas külső medence, fűtött belső úszómedence, négy teniszpálya, egészségközpont és tornaterem, szauna, gőzfürdő, mini golfpálya, asztali tenisz, darts, billiárd, lovaglási lehetőség, a közelben golfpálya, saját kikötő, vízi sportolási lehetőségek: búvárkodás, könnyűbúvárkodás, szörf, vízisí, vitorlázás, kajak, vízi bicikli, üvegfenekű hajó.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása. 14 étterme és bárja nyújt kulináris élvezeteket: "Aladdin" étterem nyitott teraszos résszel, valamint tengerparti bárral, "La Trattoria" olasz étterem, "Le Dauphin" bár, "Prince Karim" étterem, "El Sayyad" étterem, "Docker's Pub", "Caravan Bazaar", "Blue Lagoon Bar", "Safaga" étterem, "Sunset" bár, "Seagull" bár, "Boiler" diszkó. Az aqua park területén étterem is található, ahol igénybe vehetik az all inclusive ellátást.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás szobaszerviz, mini klub, gyermekfelügyelet, üzletek, mosoda, orvosi ügyelet, konferenciaterem, fodrászat, internet lehetőség. A napágyak és napernyők ingyenesek mind a tengerparton, mind a medencénél.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS