Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Le Pacha Cataract Hotel 4****

Hurghada, Sakkala Road P.O.Box (370), Egyiptom
Fekvése: A szálloda Hurghada központjában, egy nagy, zöld kertben helyezkedik el, közvetlenül a tengerparton, kb. 7 km-re a repülőtértől.


Szobák
Szobák: A szálloda közel 300 szobával és 56 lakosztállyal várja a vendégeket. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Éttermek, kávézók, bárok, medence, internet kávézó, bank, pénzváltó, mosoda, egészségközpont, asztalitenisz, biliárd, teniszpálya, búvárközpont, szörf, vízi sportok, diszkó, különféle üzletek, konferenciaterem, animációs programok, gyermekeknek játszótér és gyermekklub. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aqua központ 09:00-tól sötétedésig, vásárlási lehetőség, szépség szalon, mosoda, bank, tárgyaló internet elérhetőséggel, 24 órás szobaszerviz.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS