Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sea Gull Hotel & Aqua Park 4****

Hurghada, Sheraton Road, Egyiptom
Ez a valójában két hotelből álló komplexum a varázslatos Vörös-tengernél, közvetlen a parton terül el, az egykori halászfaluból mára nyüzsgő várossá lett Hurghada turistaparadicsomának szívében, a repülőtértől mindössze 10 km-re. A szállodából csodálatos látványt nyújt a ragyogó kék víz és a tenger megannyi szigete, mely tökéletes lehetőséget kínál mind a búvárkodás szerelmeseinek, mind pedig a pihenésre vágyóknak. Napközben válogathatunk a szálloda különféle szolgáltatásai közül, vagy csak az árnyékban fekve élvezhetjük az egyiptomi légkört, este viszont érdemes ellátogatni a közvetlen a hotel előtt húzódó városközpontba, ahol számos szórakozási és vásárlási lehetőség várja az ide látogatókat.

Szobák
A hotel 700 szobával és 10 lakosztállyal rendelkezik, a standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Családi szoba lekérésre foglalható.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, medencék, csúszdapark, széf, mosoda, wellness szolgáltatások (jakuzzi, szauna, masszázs), szépségszalon, biliárd, aerobik, tenisz, squash, röplabda, asztalitenisz, szörf- és búvárközpont, különféle üzletek, mozik, diszkó, konferenciatermek valamint animációs programok, esti showműsorok, gyermekmedence, gyermekklub és csúszda. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: All inclusive.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS