Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Titanic Beach Resort Hotel 5*****

07230 Antalya, Kopak Cayi Mevkii Lara, Törökország
Utazzon el Ön is a valóságból Csodaországba a Titanic fedélzetén! A lélegzetelállító szálloda berendezését az egykori luxus óceánjáró mintájára formálták, így Ön is részt vehet a legenda modern újjáéledésében! Elődjével ellentétben ez a "hajó" mozdulatlanul áll Földközi-tengeri "kikötőjében", és évről évre kiemelkedő szolgáltatásokkal várja vendégeit. Ez a hotel minden korosztálynak maximális elégedettséget garantál. Széleskörű ultra all inclusive ellátásával, kényeztető wellness szolgáltatásaival, sokszínű gyermekprogramjaival, csodaszép mediterrán kertjével, hűs medencéivel és a közvetlenül a türkizkék tengerrel érintkező kellemes, homokos strandjával Önt is le fogja nyűgözni!
Elhelyezkedés: a 95 hektáron elterülő, 2003-ban nyílt szálloda az antalyai repülőtértől 10 km-re, Antalya központjától 12 km-re Lara Beach-en fekszik. A tematikus hotelek egyik legnépszerűbbje az egykori legendás luxushajót mintázza, berendezését tipikus hajóbelsőként alakították ki, és a személyzet is tengerészruhát visel. A városközpontba, vagy a szálloda közelében található nagy bevásárlóközpontokba tömegközlekedéssel (dolmussal) vagy taxival juthatunk el.

Szobák
Légkondicionálás, fürdőszoba, hajszárító, TV, telefon, minibár, széf, balkon. Tengerrenéző szobák felár ellenében. Mozgássérültek részére igénybe vehető szálloda.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a 165 méteres tengerparton fekszik, saját, homokos stranddal rendelkezik. A napernyők, matracok, napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. Úszómedencék, fedett medencék, gyermekmedencék, aquapark, ingyenes strandhasználat (napernyő, nyugágy, matrac, törülköző), 4 teniszpálya, squash pálya, futball- , kosárlabda- és röplabdapálya, bowling, biliárd, játékterem, nappali és esti animációs programok, miniklub (4-12 éveseknek), játszótér, jakuzzi, szauna, törökfürdő, masszázs, spa, fitnesz terem, vízi sportok a tengerparton, büféétterem, a'la carte éttermek (olasz, török, halász és barbeque), több bár, internet kávézó, diszkó, ajándéküzletek, fodrászat, szépségszalon, konferenciatermek.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS